E-Book

Online Cursus: De Weg naar Innerlijk Goud

'We streven allemaal naar dat extra beetje geluk in ons leven. Het is een diep verlangen wat in onszelf verborgen ligt.
We willen geluk ervaren in het werk waarvoor we kiezen, in onze leefomstandigheden en vaak onbewust het geluk halen uit de mensen om ons heen. Kortom, we willen dagelijks geluk....

Maar wat nou als de realiteit zich anders voortdoet als dat ene plaatje wat we in ons hoofd hebben over wat ons geluk zou kunnen geven? Hoe halen we dan nog voldoening en geluk uit onze dagelijkse bezigheden?
Soms wordt er net iets op ons pad gelegd wat we liever uit de weg gaan. Denk bijvoorbeeld aan een gebeurtenis welke ons diep raakt, een ontslag, het niet kunnen loslaten van een bepaald persoon of fysieke ongemakken.

De Cursus leert je niet alleen hoe om te gaan met tegenslagen (loslaten, verwerken) maar ook om te leven vanuit je diepste kern.

We willen namelijk allemaal dat schatkistje in onze ziel herontdekken, openen en onze doelen nastreven, om zo dagelijks voldoening en innerlijk geluk in ons leven te ervaren’

* Het goud ligt al in onszelf. *


Cursus informatie:

We beginnen bij de bewustwording over hoe ons lichaam in elkaar zit en hoe we onszelf mentaal, emotioneel en energetisch kunnen voeden in plaats van leegzuigen. Daarbij leren we hoe Karmische banden te verwijderen en hoe we personen of gebeurtenissen als spiegels kunnen gebruiken om tot bloei te komen in onszelf. We bevrijden ons van negatieve patronen en werken van loslating tot aan zelfheling en het verhogen van je eigen kracht. Kortom, de cursus draait om het keren naar jezelf, het loskomen van hetgeen je niet meer dient, het nastreven van je doelen om vervolgens verlichting te bereiken.
Het leven vanuit je diepste kern - je ziel -. Het goud, de schat, ben jij zelf!

De  cursus bestaat uit 10 lessen. In de cursus vind je meditaties, oefeningen en opdrachten.
De opdrachten maken dat je bewust naar je innerlijk gaat kijken, zodat je gemakkelijker kunt doorgroeien in jezelf.