Magnetiseren

IMG_20161013_143238-1_resized

 

Magnetiseren, wat houdt het in?

Magnetiseren is een vorm van Alternatieve Geneeswijze. Iedereen beschikt over een persoonlijke energie, dit wordt ook wel het energieveld genoemd met de daarbij behorende chakra’s (energie centra). Deze persoonlijke energie is verbonden met ons bewustzijn, onderbewustzijn, de ziel en het lichaam. In deze energie kunnen blokkades voorkomen, welke zich weer kunnen uiten in (fysieke) klachten. Stress uit zich namelijk in vastzittende schouders of hoofdpijn. Schommelingen in emoties kunnen buikpijn veroorzaken. Zo heeft ons energetisch en mentaal lichaam invloed op het fysieke lichaam.

Blokkades kunnen ontstaan door ervaringen uit het verleden, angst, verdriet, spanning, oude emoties of een bepaald denkpatroon.

Door te magnetiseren kunnen deze blokkades verminderen of opgeheven worden zodat de persoonlijke energie beter doorstroomt. Hierdoor verdwijnen klachten en ontstaat er een sterker balans tussen lichaam, ziel en geest.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Magnetiseren houdt in dat er positief voedende energie vanuit de kosmos wordt doorgegeven, en negatieve energie juist uit het lichaam verwijderd wordt. Hierbij ga ik je energiebanen en chakra’s langs om deze weer in een natuurlijk balans te brengen. Dit gebeurd via handoplegging. Maar ook zal ik mijn handen vaak 5 tot 10cm boven het lichaam houden. Daarbij neem je plaats op de behandel tafel. Je kunt gewoon je kleding aan houden, alleen je schoenen moeten uit.

Tijdens het behandelen komt het vaak voor dat ik middels aanvoelen nog bepaalde inzichten doorkrijg met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. Dit bespreek ik dan met je.

Wat voel je?

Dit ervaart iedereen weer anders. De één voelt warmte, terwijl de ander tintelingen voelt. Tijdens een behandeling wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd waardoor de energie na een behandeling nog steeds zijn werk doet. Hier hoef je niet perse iets van te voelen. Wel kan het voorkomen dat blokkades los worden gemaakt waardoor oude emoties naar boven komen. Deze emoties mag je gewoon laten gaan en zijn een deel van het helingsproces.

Waarvoor kan deze Healing helpen?IMG_20161031_132541_resized
- Psychische klachten zoals: Paniekaanvallen, Overspannen, Onrust, Slapeloosheid en Angst.
- Stress en vermoeidheid.
- Fysieke klachten.
- Verwerking en Loslaten.
- Hoofdpijn.
- Het in balans brengen van de chakra’s.
- Een bepaald gedachten patroon ombuigen.
- Meer innerlijke rust en in je Kracht komen.
- Balans: Lichaam, Ziel en Geest.

Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat je tot rust komt en met een verlichter gevoel bij me weggaat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat ligt maar net aan de aard van de klacht. De één heeft voldoende aan 2 tot 3 behandelingen, terwijl een ander nog een tijdje doorgaat. Gemiddeld heeft men 3 tot 8 behandelingen nodig.
Sommige komen ook langs voor een eenmalige behandeling om de chakra's in balans te brengen, dat is dus ook een mogelijkheid.

Tarief
Een behandeling duurt 45 minuten en kost €35,00 inclusief BTW.

Afspraak maken?
Stuur dan een email naar: contact@lifecoachwendy.nl of vul het contactformulier in.
De Praktijk is gelegen in Helvoirt (tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg).